17 november 2012
16:45

Öjebyns IBF

Referat: Pajala IF - Öjebyns IBF

Det blir ett kort ref. Har lite svårt att landa efter en sådan här insats. Vi startar matchen i ett rasande tempo. Öjebyn står upp bra i första, men vi har en rättvis 2-0-ledning i paus efter två snygga mål signerade Ullis och Jani.

I andra är det korken ur för oss. Vi är snabbare, starkare, klokare....ja.....helt enkelt bättre. Vi vinner perioden med 6-0 och matchen är avgjord då vi leder med 8-0 inför sista.

I sista fortsätter vi"köra" trots att matchen är avgjord vilket jag är mycket nöjd med. Lätt hänt att man slår av på tempot då man har en sådan ledning. Men vi håller högt tempo matchen ut, Elin får hålla en välförtjänt nolla, vi spottar in 4 mål till och slutresultatet skrivs till 12-0. Den sörsta segern jag kan komma ihåg att damerna vunnit med.

Våra motståndare var på inget sätt dåliga. Men vi var som en otäck, oförstörbar maskin som bara malde på. Det måste ha varit otroligt jobbigt att möta oss idag. Och vilka mål vi bjuder på! Lauras rush, Janis löpning vid andra målet, Violas snärtiga handledare rätt upp i krysset och framförallt Ullis grymma volley!

Alla var bra idag. Kämpade och slet och försvaret fungerade utmärkt. Extra plus till Lina, Ullis, Viola, Evvis och Elin. Den sistnämnde belönades mycket välförtjänt med Örjan då hon trots sviktande hälsa ställde upp och spikade igen kassen på ett grymt sätt.